Indbo

Indhent tilbud på din indboforsikring

Der er et hav af muligheder for at forsikre sig og det kan være en uoverskuelig proces, at gennemskue hvilke forsikringer man bør anskaffe sig, hvor meget de bør dække kontra til hvilken pris, hos hvem man køber dem og hvordan man lettest og bedst kommer igennem det. Heldigvis er der gjort noget for at gøre det lettere for forbrugeren at finde vej.

Indbo_indbrud

Indboforsikringen, eller familieforsikringen som nogle forsikringsselskaber kalder den, er ikke en lovpligtig forsikring, men i et hvis omfang alligevel en uundværlig forsikring. Og hvad indeholder den i det hele taget? Det kan være svært at finde ud af hvilke forsikringer man som de mest typiske bør anskaffe sig som privatperson og man har derfor valgt at lave en “forsikringspakke”, der er et forsøg på at forenkle og standardisere det ellers forvirrende og kringlede forsikringsmarkedet.

Home_BG_468x60_02-2015

Forsikringen dækker som udgangspunkt dine personlige ejendele, dit ansvar og retshjælp. Din ejendele er dem der ikke er “boltret fast i huset” og sikres mod brand, indbrud, vandskade og røveri og tyveri. Dit ansvar gælder hvis du, ved et uheld, forvolder skade på andre personer og deres ejendele. Og til sidst retshjælp, der giver dig ret til advokatbistand i nogle retssager – ud fra et specificeret beløb.

Der eksisterer desuden forskellige muligheder for tilkøb til indboforsikringen, som f.eks. elektronikforsikring, der dækker skade på alle dine elektriske apparater, og især her er det vigtigt at holde sig for øje hvor lang tid forsikringen dækker, da dine apparater indtil 2 år som regel vil være dækket af den 2 års standardforsikring, der i forvejen gælder.
Også rejseforsikring, cykelforsikring og glas-/kummeforsikring er eksempler på tilvalgsmuligheder for din indboforsikring, der typisk kan fås ret billigt eller til tider helt gratis som netop et tilvalg til den eksisterende indboforsikring.

Men netop fordi forsikringen indeholder så meget og vurderes så forskelligt afhængig af bl.a. alder, skadeshistorik og ens adresse er det vigtigt, at kunne sammenligne forsikringerne på pris og dækningsbeløb ud fra samme vilkår. Det gøres nemt fra en forsikringsportal, hvor man blot indtaster sine oplysninger og behov én gang og herefter modtager op til 3 gratis og helt uforpligtende forsikringstilbud på en indboforsikring fra forsikringsselskaber, der matcher forespørgslen. Der spares tid og især penge ved at gøre det på denne måde, fordi selskaberne vil kæmpe om at få lige netop dig som kunde.

Det handler i bund og grund om at gøre det så enkelt, overskueligt og billigt som muligt.

Knap_gul_få-tilbud_Get-Offers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.