Forsikringstjek

Gratis forsikringstjek

Hvornår har du sidst fået tjekket dine forsikringer? Et årligt forsikringstjek kan være en af de bedste investeringer man kan foretage sig. Det er hurtigt, let og gratis !

Mother and daughter checking social security online

De gode grunde til at lave forsikringstjekket

Der kan være mange gode grunde til at få tjekket sine forsikringer. Først og fremmest så handler det om at være rigtigt dækket – så den dag en skade sker, at man ikke står i en meget uheldig situation hvis man ikke er dækket. Men det kan f.eks. også være at man har forsikringer man slet ikke har brug for, eller måske flere der dækker det samme. F.eks. hvis man har flere rejseforsikringer på både kreditkort og i sit forsikringsselskab.

Boy_BG_468x60_02-2015

Få flere forskellige selskaber til at tjekke forsikringerne igennem

Det er som skrevet altid en god idé at få gennemgået forsikringerne, men hvis du kun holder dig til dit eksisterende selskab, så kan det godt være at du er rigtigt dækket, men det er ikke sikkert du har fået en god konkurrencedygtig pris. Sammenligner du dine forsikringer hos flere selskaber, så vil du måske kunne få bedre dækninger eller spare på dine forsikringer. Prisforskellene kan sagtens komme op på over 30%. Hvis du vil have 3 selskaber til gennemgå dine forsikringer, tilbyder Forsikringsportalen et gratis forsikringstjek

Knap_gul_få-tilbud_Get-Offers

2 thoughts on “Forsikringstjek

 1. Birger Beyer

  hus og grundejer forsikring på 2 sommerhuse begge beligen i 8250 Egå bygge år 2011 163 m garage 35 m
  bygge år 1999 105 m garage 30 m begge huse er med hårdt tag evt med selvrisiko 1500 til 2500 kr

  Reply
  1. admin Post author

   Hej Birger.

   Prøv at se om du ikke kan få et godt tilbud på forsikringsportalen.dk – så vil der være flere selskaber der vil kæmpe om din forsikring.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.