Ulykke

Find den rigtige ulykkesforsikring

Ligesom alle andre forsikringer er ulykkesforsikringen den man i særdeleshed håber man aldrig nogensinde kommer til at skulle bruge. Men når uheldet alligevel er ude er det vigtigt, at man har tegnet den helt rigtige forsikring, så man undgår unødvendige økonomiske bekymringer i en i forvejen presset situation.

Accident at work

Ulykkesforsikringen dækker dig i tilfælde af skade ved en ulykke, f.eks. i forbindelse med sport. Der gøres herved status på graden af mén alt efter hvor varig en skade du eller dine børn har pådraget sig. Har du f.eks. pådraget dig en varig skulderskade eller mistet synet på et øje, som begrænser din førlighed resten af livet, kan du dermed få udbetalt en erstatning, svarende til skadens omfang. Det kan især var til gavn hvis man fremover ikke kan udføre sit arbejde til fulde – hvis overhovedet udføre.

Accident_BG_468x60_02-2015

Man skal være påpasselig med kun at vælge den billige ulykkesforsikring, hvis det f.eks. betyder at man først er berettiget erstatning ved 10% mén grad – i stedet for de sædvanlige 5%. Det er ét af de parametre som forsikringsselskaberne tilbyder at justere på, for at kunne tilbyde en billigere ulykkesforsikring. Men er man sat til 10% méngrad i sin forsikring kan man bl.a. risikere at gå glip af erstatning ved flere skulder- og knæskader (En mén tabel er blevet udarbejdet af Arbejdsskadestyrelsen og brancheforeningen for forsikringsselskaber, og kan ses her.).

Det er derfor helt essentielt, at man indhenter forsikringstilbud fra flere forsikringsselskaber og nøje gennemgår hvornår forsikringen dækker, hvad den dækker og hvor meget man er berettiget, inden man forhaster sig til at købe en ulykkesforsikring. Modsat indboforsikringen, kan man godt tegne flere ulykkesforsikringer og få udbetalt den fulde erstatning fra dem alle. Har man to ulykkesforsikringer på hver 500.000kr vil man altså være berettiget til en total forsikringssum på 1.000.000kr.

Og hvordan finder jeg så lettest den bedste ulykkesforsikring til mig?

Online forsikringsportaler gør det muligt for dig, som kunde, at indhente flere forsikringstilbud ved blot at udfylde én formular og herefter modtage op til 3 gratis tilbud fra forskellige forsikringsselskaber, der bedst imødekommer dine behov for en ulykkesforsikring. Du skal ikke selv bruge tid på flere telefonkøer og lange kringlede forklaringer om hvad du skal bruge. I stedet ringer selskaberne dig op når de har kigget dine indtastede oplysninger igennem. Tilbuddene bliver derfor hurtigt mere konkrete, og du vil efterfølgende lettere være i stand til at sammenligne de forskellige tilbud du har modtaget. Nemt!

Knap_gul_få-tilbud_Get-Offers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.